Xamk järjestää valmistumisjuhlan torstaina 19. joulukuuta kello 15.00 alkaen.
Juhla toteutetaan hybridimallilla, virtuaalista juhlaa pääsee jokainen seuraamaan verkkosivuilla ja kaikki kesäkuun jälkeen valmistuneet opiskelijat on kutsuttu Mikkeliin paikan päälle seuraamaan tilaisuutta ja juhlistamaan valmistumistaan yhdessä.
Kaikelle yleisölle avoin lähetys verkossa alkaa juhlapäivänä klo 15.00, kesto on noin 50 minuuttia.
Verkossa on myös nähtävillä valmistuneiden ja stipendin saajien nimet. Lähetyksen aikana voi lähettää terveisiä ja onnitteluita valmistuneille chatin kautta.
Juhlalähetyksen aloittaa rehtori Heikki Saastamoisen puheenvuoro, jonka jälkeen kuullaan eri aloilta valmistuneiden ajatuksia opiskeluajastaan ja valmistumisestaan.
Lisätiedot juhlasta löytyvät osoitteesta https://live.xamk.fi
Aika: torstai 19.12. klo 15.00, tullessasi paikan päälle, olethan kampuksella viimeistään klo 14.30.
Paikka: online-tapahtuma, https://live.xamk.fi ja Xamkin Mikkelin kampus, Patteristonkatu 3.
*****
Lisätietoja ja valmistuvien haastattelupyynnöt: Katja Laihanen (viestintäsuunnittelija), katja.laihanen@xamk.fi, p. 050 5930637
Tutustu myös näihin artikkeleihin
Uutinen
Eurooppa-yliopisto INGENIUM perustaa eurooppalaisen alueellisen yhteistyön yhtymän – kotipaikaksi Suomi
Xamk valmistelee eurooppalaisen alueellisen yhteistyön yhtymän (EAYY) perustamista yhdessä muiden Eurooppa-yliopisto INGENIUMin jäsenkorkeakoulujen kanssa. Päätös yhtymän perustamisesta tehtiin INGENIUMin rehtorikokouksessa Espanjan Oviedossa.
Nuorten korona-ajan kokemuksia käsittelevä teos Vuoden Tiedekirja -finalistina
Suomen tiedekustantajien liiton jakama 25 000 euron palkinto on yksi tärkeimmistä kirjallisuuspalkinnoista Suomessa. Se myönnetään vuosittain ansioituneelle tieteelliseen tutkimukseen perustuvalle kotimaiselle teokselle. Yksi seitsemästä Vuoden…
Uutinen
Kansainvälinen tiedeyhteistyö kehittää robotiikkaa metsänhoitoon
Suomalaista robottiteknologiaa hyödynnetään nyt kansainvälisessä yhteistyössä metsänviljelyn ja -jalostuksen kehittämiseksi. Tavoitteena on kehittää metsäpuiden alkiomonistusta robotiikan avulla.