Webinaarisarja: Elintarvikepakkaaminen

Järjestämme osana KEKE – Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka-hanketta kevään 2025 aikana elintarvikepakkaamiseen liittyvän webinaarisarjan Teamsin välityksellä. Webinaareja on kaikenkaikkiaan kolme (3) perjantai-iltapäivisin ja niiden kesto on yksi (1) tunti. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja elintarvikepakkaamisesta eri näkökulmista. Webinaarit ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Kolmannen ja viimeisen webinaarin puhujana 9.5.2025 on Packdesign ID:n Maija Olkkonen-Seppo CEO, Creative Director aiheena elintarvikepakkausten design ja brändäys sekä K-Supermarket Valtarin kauppias Tero Turkia aiheena elintarvikkeiden sijoittelu ja pienyrittäjien tuotteet vähittäiskaupassa kauppiaan näkökulmasta.

Tutustu KEKE – Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka-hankkeeseen http://www.xamk.fi/keke

Xamk FoodLab https://www.xamk.fi/xamk-foodlab/