


Webinaarisarja: Elintarvikepakkaaminen
Järjestämme osana KEKE – Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka-hanketta kevään 2025 aikana elintarvikepakkaamiseen liittyvän webinaarisarjan Teamsin välityksellä. Webinaareja on kaikenkaikkiaan kolme (3) perjantai-iltapäivisin ja niiden kesto on yksi (1) tunti. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja elintarvikepakkaamisesta eri näkökulmista. Webinaarit ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.
Toisen webinaarin puhujana 11.4.2025 on lehtori Mari Järvenmäki, Xamk aiheena Elintarvikepakkaaminen lainsäädännön näkökulmasta.
Tutustu KEKE-hankkeeseen osoitteessa http://www.xamk.fi/keke
Uusi elintarvikelan kehitysympäristö Xamk FoodLab Kouvola https://www.xamk.fi/xamk-foodlab/