


Webinaarisarja: Elintarvikepakkaaminen
Järjestämme osana KEKE – Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka-hanketta kevään 2025 aikana elintarvikepakkaamiseen liittyvän webinaarisarjan Teamsin välityksellä. Webinaareja on kaikenkaikkiaan kolme (3) perjantai-iltapäivisin ja niiden kesto on yksi (1) tunti. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja elintarvikepakkaamisesta eri näkökulmista. Webinaarit ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.
Ensimmäisen webinaarin puhujina 14.3.2025 ovat Ilkka Harju, Packaging Service Director, Metsä Board & Timo Nisula, Lakutehtailija aiheena case ”Lakritsi muutti muovista kartonkimukiin”.
Tutustu KEKE-hankkeeseen osoitteessa http://www.xamk.fi/keke
Uusi elintarvikelan kehitysympäristö Xamk FoodLab Kouvola Xamk FoodLab – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu