Kettu, norppa ja kattila istuvat nuotiolla joen rannalla kuun valossa. Kettu lukee kirjaa.

Itäsuomalaisessa ruokapöydässä

-tarinatyöpaja

Tule tunnistamaan, miten olet osa paikallisen ruokakulttuurin tarinaa. Lisää potkua olemassa oleviin tuotteisiisi ja niiden markkinointiin!

Työpaja pidetään upeassa kartanomiljöössä Tertin kartanossa! Päivän aikana nautimme kartanon runsaista tarjoiluista. Työpaja ja sen tarjoilut ovat osallistujalle maksuttomia.

Työpaja on suunnattu Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ruoka- ja matkailupalveluyrityksille.

Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi savolainen ruokakulttuuri, ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten tarinoita voi hyödyntää entistä paremmin tuotteistamisessa.

Etsitään yhdessä paikallisia ja yrityskohtaisia ruokatarinoita.

Ideoidaan, miten ruokatarinoita voisi hyödyntää omassa ravintola-, matkailu- ja elintarvikealan yritystoiminnassa ja tuotteistamisessa.

Työpajan ohjaa yritysasiantuntija Johanna Rinnekari, ProAgria Itä-Suomi

Tervetuloa tarinallistamaan, oppimaan ja verkostoitumaan!

Tapahtuman nimi:

Itäsuomalaisessa ruokapöydässä -tarinatyöpaja Etelä-Savo

Tapahtuman ajankohta: 18.2.2025, 9.00–15.00

Paikkakunta

Sijainti

Tertin kartano

Kuopiontie 68
50350 Mikkeli

Asiasanat

koulutus yhteiskehittäminen yrittäjyys

Lisätietoja:

Puhelin
+358503507451
Sähköposti
Minna.Komppa@xamk.fi
Sosiaalinen media
Yksikkö
Kestävä hyvinvointi
Osoite
Patteristonkatu 3 C, 50100 Mikkeli

Vastuulliset ruokapalvelut -tutkimusryhmä

Tuohta tarinoista -hanke 

Minna Komppa
Projektipäällikkö
+358503507451
Minna.Komppa@xamk.fi
Sosiaalinen media

MKN Itä-Suomi, Joensuun seutu

johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi

040 301 2441

Tehtaantie 6 B
80400 Ylämylly, Liperi

Osatoteuttaja