Itäsuomalaisessa ruokapöydässä
tarinatyöpaja
Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi rikas karjalainen ja savolainen ruokakulttuuri ja ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten tarinoita voi hyödyntää entistä paremmin tuotteistamisessa.
Etsitään yhdessä paikallisia ja yrityskohtaisia ruokatarinoita, joita ei ole vielä hyödynnetty tuotteistamisessa.
Ideoidaan, miten ruokatarinoita voisi hyödyntää omassa ravintola-, matkailu- ja elintarvikealan yritystoiminnassa ja tuotteistamisessa.
Seuraavalla työpajakerralla valmistetaan yhdessä ruoat, joita tarinat koskettavat. (Päivämäärä sovitaan myöhemmin.)
Itäisen Suomen ruokapöydän tarinat ja ruokalajit dokumentoidaan ja kuvataan ammattikuvaajan toimesta. Tuotokset julkaistaan netissä ja printtiversiona ja ne ovat yritysten käytössä.
Hinta: 30 € / hlö (sis. ohjelman, koulutusmateriaalin, aamukahvit, lounaan)
Työpajan järjestää Tuohta tarinoista -hankeen osatoteuttaja MKN yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi. Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamk. Hanke on EU-osarahoitteinen.
Tervetuloa tarinallistamaan, oppimaan ja verkostoitumaan!
Ilmoittautumiset 14.11. mennessä sekä tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi
Ilmoittautuessasi kerro mahdolliset erityisruokavaliot.
Itäsuomalaisessa ruokapöydässä -tarinatyöpaja
Sijainti
Utran uittotupa, Uittopäälliköntie 2, 80170 Joensuu