Webinaarisarja

Tulevaisuus, tuotekehitys ja työelämätaidot

Oletko valmis kehittämään taitojasi ja valmistautumaan tulevaisuuden työelämän haasteisiin? Webinaarisarja tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia innovaatioista, palveluista ja työelämätaidoista matkailu- ja ravitsemisalalla. Koulutuksemme ovat lyhyitä mutta vuorovaikutteisia, ja ne tarjoavat käytännönläheisiä työkaluja arkeen.

Koulutukset ovat ilmaisia. Kaikki aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita koulutuksiin.

Koulutukset ovat osa Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa -hankkeen toimenpiteitä.

Uudenlaista verkkokoulutusta vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti

Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla koulutus 15.11.2024 klo 14

Matkailu- ja ravitsemusalan vastuullisuus ja eettisyys nousee yleisesti alalla ja työelämässä. Sen tietää  kestävän luontomatkailun pioneeri ja digitalisaation edistäjä Mika Tonder. Ruokolahdelta ponnistavalla Tonderilla on pitkä kokemus yritysmaailmasta sekä yrittäjänä että kehittäjänä.

Tule mukaan vuorovaikutteiseen digityöpajaan nuuskimaan muutostuulia ja hakemaan konkreettisia eväitä arjen työn kehittämiseen muiden MaRa-ammattilaisten kanssa!

Koulutuksen alkuun tulee tuomaan oman tervehdyksensä Esedu ja Samiedu.

Saat kompaktissa tunnin paketissa rautaisannoksen heti hyödynnettävää tietoa ja tekemistä!

Mika

Asiakaspalvelu ja tuotekehitys matkailu- ja ravitsemisalalla koulutus
8.1.2025 klo 14

Asiakaspalvelu 2024 on elämysten ja kokemusten luontia, tuotekehitys niiden mahdollistamista. Etelä-Savossa on luonto, vesi ja ruoka. Ihan kaikki. Kokenut matkailun ja lähiruoka-palveluiden muotoilija Saara Utti tuo esille  asiakkaan tilanteiden ymmärryksen merkityksen ja liittää sen kanssa yhteen innovatiivisen tuotekehityksen.

Tule mukaan vuorovaikutteiseen digityöpajaan oivaltamaan uutta asiakasymmärryksestä ja hakemaan konkreettisia eväitä tuotekehitystyöhön muiden MaRa-ammattilaisten kanssa. Saat kompaktissa tunnin paketissa rautaisannoksen heti hyödynnettävää tietoa ja tekemistä!

Koulutuksen alkuun tulee tuomaan oman tervehdyksensä Taina Harmoinen Ruokaklusterista ja hän kertoo ajankohtaisista kuulumisista.

Tule mukaan vuorovaikutteiseen digityöpajaan oivaltamaan uutta asiakasymmärryksestä

Saara

Työelämätaidot ja tulevaisuuden trendit matkailu- ja ravitsemisalalla
20.2.2025 klo 14

Tulevaisuuden työelämätaidot liittyvät luovuuteen, orkesterointikykyyn, vuorovaikutukseen ja digikyvykkyyteen. Mara-alalla niissä onnistuminen on keskeistä. Suurten tapahtumien tekijä ja yhteisöasiantuntija tuntee tulevaisuuteen innostamisen ja tiimiin sitouttamisen voiman.

Tule mukaan vuorovaikutteiseen digityöpajaan hakemaan ideoita perehdyttämiseen ja pitovoiman parantamiseen. Saat kompaktissa tunnin paketissa konkreettisia eväitä henkilöstön johtamiseen muiden MaRa-ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen alkuun tulee tuomaan oman tervehdyksensä Riikka Marttinen Erilaisten oppijoiden liitosta ja kertoo ajankohtaisista aiheista.

Suurten tapahtumien tekijä ja yhteisöasiantuntija tuntee tulevaisuuteen innostamisen ja tiimiin sitouttamisen voiman.

Jenna

Lisätietoja koulutuksista ja hankkeesta

Puhelin
+358503447453
Sähköposti
Katariina.Kovanen@xamk.fi
Yksikkö
Kestävä hyvinvointi
Katariina Kovanen
Projektipäällikkö
+358503447453
Katariina.Kovanen@xamk.fi

Joko -hanke

Hankkeen toiminta kehittää opetusorganisaatioiden ja työelämän välistä yhteistyötä ja vastaa näin työelämän osaamistarpeisiin.

Hankkeen koulutuspilotointeihin pääsee mukaan mara-alan yrityksiä, jotka pääsevät kouluttamaan henkilökuntaa uudella, työelämälähtöisellä täsmä osaamisen koulutuksella.

Joko -hankkeessa koulutuskokonaisuudet tehdään käteviksi moduuleiksi, missä osaamista on helppoa hankkia. Hanketoimijat tekevät tiivistä yhteistyötä ja koulutusorganisaatiot tuottavat yhteisiä koulutuspilotointeja, jossa jokainen oppija pääsee käytännönläheisesti saamaan uutta osaamista.